Τι είναι η έκδοση PunBB ;

Η έκδοση Punbb αποτελεί ένα απλό σκριπτ για φόρουμ. Στόχος της είναι να επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα φόρουμ και να διαχειρίζονται την κοινότητά τους με βολική εμφάνιση, γρήγορα και με λιγότερες γραφικές ανάγκες συγκριτικά με άλλες εκδόσεις φόρουμ.

Η δύναμη της έκδοσης PunBB είναι η απλότητά της: οποιοσδήποτε χρήστης δίχως εμπειρία μπορεί να συντονίσει, να διαχειριστεί και να δημιουργήσει ένα φόρουμ γρήγορα.

Η έκδοση PunBB φτιάχτηκε επειδή ο δημιουργός της έψαχνε ένα σκριπτ για το φόρουμ του. Αφού αναζήτησε κάποιο που να καλύπτει τις ανάγκες του, συνειδητοποίησε ότι όλα ήταν πολύ περίπλοκα ή γραφικά βαριά. Έπειτα, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα φόρουμ με το δικό του σκριπτ.

Η PunBB έγινε πρώτα γνωστή ως “Pun”, αλλά το όνομα τροποποιήθηκε και προστέθηκε το “BB” (που αντιστοιχεί σε Bulleting Board). Προφανώς, το όνομα άλλαξε για να είναι βέβαιο ότι ο στόχος του σκριπτ αυτού δεν ήταν διαφορετικός από τους ανταγωνιστές του.

ForumGreek : δημιουργήστε ένα δωρεάν φόρουμ !

Σας προσφέρουμε μια άμεση λύση για να δημιουργήσετε ένα φόρουμ. Τα φόρουμ συζητήσεων περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες και αποτελούν πηγές αμοιβαίας βοήθειας. Επίσης, είναι μέρος ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών.

Η λύση μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα φόρουμ και να ελέγχετε το εργαλείο της επικοινωνίας σας, την κοινότητά σας. Ορίζετε τους δικούς σας κανόνες, επικοινωνείτε με άτομα τα οποία βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν υπάρχουν σύνορα στο διαδίκτυο. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διαδραστικό εργαλείο και το έμπιστο και άκρως λειτουργικό σύστημα δημιουργίας δωρέαν φόρουμ.

Δημιουργήστε ένα φόρουμ σε 3 βήματα, σε 30 δευτερόλεπτα !

Δεν χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις. Απλώς χρειάζεται να ακολουθήσετε τα 3 παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε ένα φόρουμ :

  1. Το πρώτο βήμα συνίσταται στο να επιλέξετε τη γραφική εμφάνιση (εικόνες και χρώματα) του φόρουμ σας.
  2. Στο δεύτερο βήμα, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μία μικρή φόρμα στην οποία θα επιλέξετε ορισμένα βασικά στοιχεία του φόρουμ σας, όπως είναι ο τίτλος, η διεύθυνση και ο κωδικός του διαχειριστή.
  3. Το τρίτο και τελευταίο βήμα σας ζητά να επιβεβαιώσετε τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξατε.

Αφού δημιουργήσετε το φόρουμ σας, συνδεθείτε για να λάβετε πρόσβαση στον πίνακα διαχείρισης που βρίσκεται στο κάτω μέρος του φόρουμ. Τροποποιήστε το και εξατομικεύστε το όπως εσείς επιθυμείτε. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μιλήστε για το φόρουμ σας !

Για να ξεκινήσετε σωστά με το φόρουμ σας, είναι σημαντικό να συμμετέχουν σε αυτό οι φίλοι σας, οι συνάδελφοί σας και η οικογένειά σας. Προσκαλέστε τους για να ανακαλύψουν το φόρουμ σας και για να συμμετέχουν σε αυτό δημοσιεύοντας μηνύματα.

Είστε φοιτητής; Μαθητής λυκείου; Επαγγελματίας; Μπλόγκερ; Webmaster; Εκπροσωπείτε κάποιον οργανισμό ή κάποια εταιρεία; Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα δωρεάν φόρουμ. Αδράξτε την ευκαιρία και συνδεθείτε στην εικονική σας κοινότητα που περιέχει θέματα συζητήσεων δίχως να λαμβάνετε υπόψη σας τις τεχνικές σας ικανότητες. Η δημιουργία ενός φόρουμ σε τρία μικρά βήματα και σε λίγα δευτερόλεπτα είναι πλέον δυνατή χάρη στις υπηρεσίες μας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι :