Πλεονεκτήματα των φόρουμς : Καινοτομία

Δημιουργήστε ένα δωρέαν φόρουμ εύκολα και απολαύστε πολλά χαρακτηριστικά & προσαρμογές για να έχετε ένα μοναδικό φόρουμ. Ο αριθμός των μελών & των μηνυμάτων είναι απεριόριστος!

Καινοτομία

Είτε είστε ένα αρχάριος ή ένας ειδικός, η ForumGreek σας παρέχει εντελώς δωρεάν φόρουμ. Γιατί να επιλέξετε τη ForumGreek; Τι προσφέρουμε; Δεν χρειάζεται να έχετε καμία τεχνική γνώση για να δημιουργήσετε ένα φόρουμ. Το φόρουμ σας θα είναι μοντέρνο χάρη σε διάφορα στοιχεία όπως είναι τα εργαλεία εξατομίκευσης.

Απλός Πίνακας Διαχείρισης

Ο πίνακας διαχείρισης του δωρεάν φόρουμ σας είναι απλός. Σχεδιάστηκε με βάση τις ατομικές σας ανάγκες, με διάφορα επίπεδα ικανοτήτων και στόχων. Ανάλογα με τις τεχνικές ικανότητες που έχετε, μπορείτε να επιλέξετε την “προχωρημένη” ή την “απλή” έκδοση.

Συντονισμός και εμπειρία του χρήστη

Ο συντονισμός ενός φόρουμ χρειάζεται χρόνο. Η ForumGreek σας επιτρέπει να οργανώσεςτε και να βελτιστοποιήσετε το συντονισμό : δημιουργήστε ομάδες προσωπικού και ορίστε ένα ρόλο σε κάθε ομάδα.

Οι ειδοποιήσεις, τα βίντεο και οι εικόνες, το σύστημα ψηφοφοριών, η εσωτερική μηχανή αναζήτησης, τα προσωπικά μηνύματα είναι κάποια από τα διαθέσιμα στοιχεία στα φόρουμ σας που στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή εμπειρία του χρήστη. Ο στόχος της ομάδας μας είναι να παρέχονται ενημρώσεις για να βελτιώνεται η αφοσίωση της διαδικτυακής σας κοινότητας.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά και εργαλεία

Η πλατφόρμα μας είναι εργονομική και ευπροσάρμοστη. Επιπροσθέτως, πολλά καινούρια εργαλεία γίνονται διαθέσιμα για να υποστηρίζονται οι χρήστες:

  • Εργαλείο Αναφοράς: επιτρέπει στους επισκέπτες ενός φόρουμ να επικοινωνήσουν άμεσα με το δημιουργό του φόρουμ για να επιλυθούν οποιαδήποτε προβλήματα.
  • Εργαλεία Δημιουργού: επιτρέπει στους διαχειριστές να επιδιορθώσουν κάποια σφάλματα στο δωρεάν φόρουμ τους. Μπορούν να ανακτήσουν μηνύματα, χρήστες και να επαναφέρουν ένα διαγεγγραμμένο φόρουμ.
  • Φόρουμ Υποστήριξης: Αν χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλές για να διαχειριστείτε το φόρουμ σας η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας στο Επίσημο Φόρουμ. Στην υποστήριξη μπορείτε ακόμα να δείτε πολλές ενημερώσεις σχετικά με τα φόρουμ!

Η συνεχής προσθήκη νέων χαρακτηριστικών είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της ForumGreek. Για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των χρηστών μας, οι ενημερώσεις είναι συχνές και αυτόματες. Επομένως, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα καινοτόμο και μοντέρνο φόρουμ.

Κάντε το δικό σας καινοτόμο φόρουμ σε δευτερόλεπτα!

Δημιουργία

Προσωποποίηση

Κοινοποίηση

Συζήτηση

Βελτιστοποιημένο φόρουμ για αναζήτηση

Απλή δημιουργία και διαχείριση φόρουμ

16 058 Ενεργά φόρου online

Δωρεάν και αξιόπιστη φιλοξενία

Ανάλυση των φόρουμ