Τι είναι η έκδοση Invision ?

Η έκδοση Invision Power Board (ή IP.Board) είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για την κοινότητά σας. Η δημιουργία ενός φόρουμ με έκδοση Invision Power Board σας διαβεβαιώνει ότι θα έχετε ένα άκρως λειτουργικό και ολοκληρωμένο φόρουμ.

Η έκδοση Invision χρησιμοποιείται από πολλές κοινότητες, που συγχρονίζονται διαρκώς με τις τελευταίες τεχνολογικές ενημερώσεις, και προσφέρει καινοτόμες λειτουργίες για τα φόρουμ σας.

Απλώς δοκιμάστε να δημιουργήσετε το φόρουμ σας με την έκδοση Invision. Θα ανακαλύψετε περισσότερες από 100 επιλογές για να τροποποιήσετε το φόρουμ σας χάρη στην ενεργή κοινότητά μας που υποβάλλει διαρκώς χιλιάδες θέματα (skins) για τα φόρουμ σας.

Το Invision αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή φόρουμ σκριπτ στον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ένα φόρουμ και για να διαχειριστούν την κοινότητά τους.

ForumGreek : δημιουργήστε ένα δωρεάν φόρουμ !

Σας προσφέρουμε μια άμεση λύση για να δημιουργήσετε ένα φόρουμ. Τα φόρουμ συζητήσεων περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες και αποτελούν πηγές αμοιβαίας βοήθειας. Επίσης, είναι μέρος ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών.

Η λύση μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα φόρουμ και να ελέγχετε το εργαλείο της επικοινωνίας σας, την κοινότητά σας. Ορίζετε τους δικούς σας κανόνες, επικοινωνείτε με άτομα τα οποία βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν υπάρχουν σύνορα στο διαδίκτυο. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διαδραστικό εργαλείο και το έμπιστο και άκρως λειτουργικό σύστημα δημιουργίας δωρέαν φόρουμ.

Δημιουργήστε ένα φόρουμ σε 3 βήματα, σε 30 δευτερόλεπτα !

Δεν χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις. Απλώς χρειάζεται να ακολουθήσετε τα 3 παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε ένα φόρουμ :

  1. Το πρώτο βήμα συνίσταται στο να επιλέξετε τη γραφική εμφάνιση (εικόνες και χρώματα) του φόρουμ σας.
  2. Στο δεύτερο βήμα, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μία μικρή φόρμα στην οποία θα επιλέξετε ορισμένα βασικά στοιχεία του φόρουμ σας, όπως είναι ο τίτλος, η διεύθυνση και ο κωδικός του διαχειριστή.
  3. Το τρίτο και τελευταίο βήμα σας ζητά να επιβεβαιώσετε τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξατε.

Αφού δημιουργήσετε το φόρουμ σας, συνδεθείτε για να λάβετε πρόσβαση στον πίνακα διαχείρισης που βρίσκεται στο κάτω μέρος του φόρουμ. Τροποποιήστε το και εξατομικεύστε το όπως εσείς επιθυμείτε. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μιλήστε για το φόρουμ σας !

Για να ξεκινήσετε σωστά με το φόρουμ σας, είναι σημαντικό να συμμετέχουν σε αυτό οι φίλοι σας, οι συνάδελφοί σας και η οικογένειά σας. Προσκαλέστε τους για να ανακαλύψουν το φόρουμ σας και για να συμμετέχουν σε αυτό δημοσιεύοντας μηνύματα.

Είστε φοιτητής; Μαθητής λυκείου; Επαγγελματίας; Μπλόγκερ; Webmaster; Εκπροσωπείτε κάποιον οργανισμό ή κάποια εταιρεία; Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα δωρεάν φόρουμ. Αδράξτε την ευκαιρία και συνδεθείτε στην εικονική σας κοινότητα που περιέχει θέματα συζητήσεων δίχως να λαμβάνετε υπόψη σας τις τεχνικές σας ικανότητες. Η δημιουργία ενός φόρουμ σε τρία μικρά βήματα και σε λίγα δευτερόλεπτα είναι πλέον δυνατή χάρη στις υπηρεσίες μας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι :