Πλεονεκτήματα των φόρουμς : Τροποποιήστε το φόρουμ σας

Δημιουργήστε ένα δωρέαν φόρουμ εύκολα και απολαύστε πολλά χαρακτηριστικά & προσαρμογές για να έχετε ένα μοναδικό φόρουμ. Ο αριθμός των μελών & των μηνυμάτων είναι απεριόριστος!

Τροποποιήστε το φόρουμ σας

Πώς να τροποποιήσετε το φόρουμ σας ; Η δημιουργία ενός φόρουμ αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργήσετε μία κοινότητα. Τα γραφικά και ο σχεδιασμός του φόρουμ πρέπει να ταιριάζουν με το περιβάλλον του. Η συλλογή των θεμάτων εμφάνισης (skins) σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μία ελκυστική ιστοσελίδα χωρίς να χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις. Δημιουργήστε, τροποποιήστε και εξατομικεύστε το φόρουμ σας σε ζωντανό χρόνο!

Τροποποίηση του φόρουμ

Είτε επιθυμείτε να ξεκινήσετε απλώς το φόρουμ σας ή να του δώσετε ένα φρέσκο λουκ, ο πίνακας διαχείρισης και τα εργαλεία της ForumGreek μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε το φόρουμ των ονείρων σας. Έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε διάφορες γραμματοσειρές, χρώματα, άβαταρς, λογότυπα και εικόνες, μπορείτε να τροποποιήσετε οποιοδήποτε θέμα εμφάνισης (skin) για να ταιριάζει απόλυτα με το τύπο του φόρουμ σας. Τα φόρουμ μας είναι διαθέσιμα για όλους και συμβατά με κάθε μέσο.

Είστε σε θέση να αλλάξετε την εμφάνιση του φόρουμ σας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Η ForumGreek προσφέρει μία ευρεία ποικιλία θεμάτων εμφανισης (skins) στο Hitskin. Με λίγα κλικ, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα όμορφο θέμα εμφάνισης σε οποιοδήποτε φόρουμ. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το φόρουμ σας με δωρεάν και ειδικά θέματα εμφάνισης.

H δωρεάν πλατφόρμα φιλοξενίας φόρουμ που προσφέρουμε αποτελεί τη λύση για να έχετε ένα μοναδικό φόρουμ. Τα δωρεάν φόρουμ είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές και προσβάσιμα από υπολογιστές, τάμπλετς και έξυπνα κινητά.

Η ForumGreek σας επιτρέπει να τροποποιήσετε την εμφάνιση (μέσω του CSS) και τα πρότυπα του φόρουμ σας. Με λίγα κλικ, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα ή το λογότυπο του δωρεάν φόρουμ σας. Οι κοινότητες μπορούν πλέον να τροποποιούν την εμφάνιση και το στυλ του φόρουμ τους.

Προσθέστε widgets και ιστοσελίδες στο φόρουμ σας

Ο καλύτερος τρόπος για να τροποποιήσετε το φόρουμ σας είναι να προσθέσετε νέες λειτουργίες. Μπορείτε να προσθέσετε widgets και σελίδες στο φόρουμ σας.

  • Προσθέστε μία αρχική σελίδα: προσθέστε μια αρχική σελίδα στο φόρουμ σας. Μπορείτε να συνδυάσετε πολλά widgets όπως είναι η λίστα των τελευταίων μηνυμάτων, το ημερολόγιο, η λίστα των συνδεδεμένων χρηστών κλπ.
  • Ανακοινώσεις: καλωσορίστε τους επισκέπτες και τα μέλη σας με ένα εξατομικευμένο μήνυμα.
  • Ημερολόγιο: προβάλλετε τα γενέθλια των μελών σας και άλλα γεγονότα.
  • Σελίδες HTML: Βελτιώστε τα δωρεάν φόρουμ προσθέτοντας σελίδες HTML ή μετατρέποντας το φόρουμ σας σε μια πραγματική ιστοσελίδα.
  • Λίστα ρόλων: διαχειριστείτε τη λίστα ρόλων για φόρουμ που σχετίζονται με παιχνίδια ρόλων. Οι λίστες αυτές μπορούν να τροποποιηθούν εύκολα από το διαχειριστή.
  • Εξατομικευμένο όνομα χώρου: χρησιμοποιήστε το δικό σας όνομα χώρου και δημιουργήστε λογαριασμούς ηλεκτρονικών ταχυδρομείων. Θα είναι ακόμα πιο εύκολο να συνδεθούν στο φόρουμ σας νέα μέλη.
  • Κατάλογος δωρεάν φόρουμ: υποβάλλετε το φόρουμ σας στον κατάλογό μας και προωθήστε το δωρεάν. Η διάδοση του φόρουμ σας με τη χρήση κοινωνικών δικτύων είναι ένας καλός τρόπος για να το προωθήσετε.
  • Συμπεριλαμβάνονται πολλά ακόμη χαρακτηριστικά!

Εκμεταλλευτείτε όλες αυτές τις δυνατότητες, εξατομικεύστε το φόρουμ σας και κάντε το μοναδικό. Δεν είναι δύσκολο. Η ForumGreek φιλοξενεί τα καλύτερα δωρεάν φόρουμ στο διαδίκτυο. Γιατί όχι και το δικό σας ;

Δημιουργία

Προσωποποίηση

Κοινοποίηση

Συζήτηση

Βελτιστοποιημένο φόρουμ για αναζήτηση

Απλή δημιουργία και διαχείριση φόρουμ

16 058 Ενεργά φόρου online

Δωρεάν και αξιόπιστη φιλοξενία

Ανάλυση των φόρουμ